PCB Prototype the Easy Way

Full feature custom PCB prototype service.

How to generate Gerber files from DesignSpark

1.Output- Manufacturing Plots

2. Click Auto-Gen Plots. Design spark will add plots automatically.

3.Click gerber

4.Ok

5.Click Options.

6.Click Options.

7.Use RS-274X configuration.

8.Click NC Drill

9.OK

10. tick off all plots. We don't need them all actually, but to simplify the problem, just tick off all of them.

11. Sometimes there is no outline layer. We need to add it manually.

12. Set like this.

13.Run

14. Package them into zip/rar

Articles Liés

Commentaires (0)
Remarque: Ce message est uniquement destiné à la communication quotidienne entre PCBWay et ses clients. La réponse n'est pas toujours opportune. Si vous avez des questions urgentes, veuillez contacter votre attaché(e) commercial(e)!
Vous pouvez télécharger un seul fichier au total. Chaque fichier ne peut pas dépasser 2 Mo. Nous acceptons JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP